Haren in Vlechten

Vragen

* Ik wil het boek bestellen, hoe doe ik dat?  Je kunt het boek bestellen door naar het kopje; ‘bestel het boek’ te gaan.  Daar vul je je gegevens in en je kunt meteen met IDeal betalen. * Is het boek te koop in de winkel. De boeken zijn ook bij je lokale boekenwinkel te bestellen en bij Bol.com * Ik kan al invlechten, heeft het boek dan nog wel zin? Als je al kunt invlechten dan is het boek voor gevorderden echt iets voor jou! Bestel deze onder het kopje, voor gevorderden. Het boek is dezelfde prijs als het boek voor beginners.  Ik woon in België, kan ik het boek of cadeaupakket ook bestellen? Natuurlijk kan dat. Voor het bezorgen naar België rekenen we wel wat extra bezorgkosten. Voor het boek en pakket beiden €4,- extra. Ik wil op de workshop komen, maar heb geen model om mee te nemen? Dat is geen probleem, is je dochter te jong of wil je liever alleen komen. dan hebben we een kappershoofd om op te oefenen. * Zijn er ook workshops voor vaders? Uiteraard zijn vaders ook welkom op de workshops in Heiloo. Maar vaders vinden het ook gezellig met een eigen clubje. Overdag met hun dochter of ‘s avonds met oefenhoofden en een biertje erbij. Met vaderdag kun je een cadeaubon geven voor een vaderdagworkshop!  Mijn dochter is net 3 jaar, is zij te jong om mee te nemen? Drie jaar is de ongeveer de minimum leeftijd. Je hoeft je niet zoveel zorgen te maken om het stilzitten. Er is genoeg voor haar te doen terwijl jij leert invlechten. We lassen een pauze in zodat de jonge modellen even kunnen uitrazen. Vergeet niet dat het een hele leuke activiteit is om met je dochter aan deel te nemen! * Is de workshop op locatie dezelfde prijs? De workshop op locatie in NH is dezelfde prijs. We strepen de koffie en taart die je hier krijgt, weg tegen de reistijd en reiskosten. Workshops elders in het land zijn van €37,50 tot €42,50 per persoon* Kan de workshop op locatie overal in Nederland? Ja, mits de ruimte geschikt is. Een lange tafel met 6 plekken, waar omheen gelopen kan worden is een must. Buiten Noord Holland geld een meerprijs voor de workshop*  Welk boek zit er in het cadeaupakket? In het basis cadeaupakket zit standaard het boek voor beginners. Mail ons als u het boek voor gevorderden wilt! Ik heb een andere vraag? Mail ons of bel! info@hareninvlechten.nl  06 52200426
Wat zijn uw algemene voorwaarden?
Onze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten die u afsluit met Hareninvlechten.nl. Wij kunnen ten alle tijden de voorwaarden aanpassen. Door te bestellen geeft u aan met de Algemene Voorwaarden akkoord te gaan.
Identiteit van de ondernemer
Hareninvlechten.nl Eigenaar; Marlene Roodbol
Heiloo 06-52200426
info@hareninvlechten.nl
BTW :NL 185095549 KVK 52928756
Prijzen
Alle prijzen van hareninvlechten.nl  zijn vaste prijzen. Hierover kan niet worden onderhandeld. De prijzen worden vermeld in euro`s, inclusief BTW. Verzendkosten zijn niet bij de genoemde prijzen inbegrepen. 
Verzendkosten en verzending:

Voor het verzenden van het boek brengen wij €4,95 in rekening en voor het pakket zijn de verzendkosten. De boeken worden met drie werkdagen naar u verstuurd. De koper is zelf verantwoordelijk voor het invullen van de juiste naam en bezorgadres. Als het bezorgadres door de besteller fout is ingevuld, dan kan het kwijtraken in de post en moet er opnieuw een bestelling worden gedaan.
De boeken worden verzonden via postNL zodra de betaling ontvangen is. Hareninvlechten.nl is niet aansprakelijk voor verlies of beschadiging door postNL. Het cadeaupakket wordt verzonden met Post NL of DHL voor
€ 7,95.
Betaling
Bij een bestelling dient u altijd, vooruit te betalen door middel van iDeal of een overschrijving via bank of giro op NL 81 RABO 0141588721 tnv Hareninvlechten.nl.  Cadeaubonnen voor de workshops dienen ook vooruit te worden betaald.
Persoonlijke gegevens
Hareninvlechten.nl garandeert dat al jouw gegevens met grootst mogelijke zorg worden behandeld en dat deze gegevens niet zullen worden doorgegeven, verkocht of op enige andere wijze ter beschikking worden gesteld aan derden zonder jouw voorafgaande toestemming.
Niet blij?
Indien je de bestelling hebt ontvangen en je bent er toch niet blij mee, dan willen wij graag weten waarom. Stuur ons  binnen 10 dagen een email naar info@hareninvlechten.nl.