Haren in Vlechten

Margaritaoa

Ηallо! Μіѕѕchien іѕ mijn berіcht tе ѕресifіеk. Мaаr mіjn оuderе zuѕ vоnd ееn gеwеldіgе mаn hiеr en zе hebbеn еen geweldіgе relаtiе, mаar hое zit het met mіϳ? Ιk ben 25 jаar оud, Μаrgаrita, uіt dе Τѕjechіsсhe Reрublіеk, kеn ook de Engelsе taal Еn... beter om het metееn tе zeggen. Ik bеn bіѕekѕueеl. Ιk bеn niet ϳаloеrѕ oр еen andere vrоuw... voоral alѕ we ѕamеn de liefde bedriϳven. Αh ϳa, іk kоok еrg lekkеr! en іk hоu niеt аllееn vаn kоken ;)) Ιk bеn een еchtе mеіd еn ор zoеk nаar ееn ѕеrіeuze еn hete rеlаtie... Нoe dаn ook, kunt u miϳn рrоfіеl hіеr vіnden: http://vetecneolob.ga/usr-29305/


Dikke Boktor

Wajow dit was echt geweldig


Pepijn Jonginga

Super leuk ga het zeker nog een keer doen!


Ilse bouwmeester

Vandaag de workshop gevolgd. Was echt super leuk om te doen. Eindelijk kan ik mijn dochter iets meer mee geven dan alleen een huis tuin en keuken vlecht Het boek voor beginners is ook erg fijn!


Marie-Lou Dubois

Heerlijk om in alle corona ellende het boek en het kappershoofd te ontvangen. Nu hebben we wat ' veiligs' te doen!!


Catherine

jaaaaaa we kunnen eindelijk vlechten. De hartjesvlecht en de opvlechtjes zijn geweldig leuk. Niet zo moeilijk hoor. Thanks!


Arianne

Gisteren ons cadeaupakket XL ontvangen. Wat een feestje om dit uit te pakken. Superleuk pakket, samengesteld op de leeftijd en de haarkleur van mijn meisje. Hier gaan we heel veel mooie creaties mee maken! Bedankt voor de snelle levering Marlene!


Mike

(ja ja een vader), Binnen een dag het boek op de mat gevonden. Geweldig. Zelfs ik als vader snap de uitleg, en kan mijn dochter nu ook voorzien van iets meer dan een paardenstaart. Marlene, wellicht iets om over na te denken; workshop vlechten voor vaders?


Ilona

Hallo! Vanmiddag vond ik het hareninvlechten boek voor beginners op de mat. Natuurlijk even geprobeerd en voor een allereerste keer invlechten ben ik toch best tevreden we blijven oefenen! Bedankt voor de snelle verzending groet Ilona


Ellen

Ik heb denk ik een jaar of vijf geleden het eerste boek gekocht heb, die was toen net uit, en ik was er zo enthousiast over dat ik er ook gelijk een voor onze gastouder besteld had.. nu zie ik dat er ook een tweede deel uit is en je raad het al die heb ik zojuist besteld!: kan niet wachten tot het er is.


Sanne

Bedankt voor het toesturen van het cadeau pakket. Met veel roze zoals ik gevraagd had. Top! Een aanrader het cadeau pakket met fijne klit borstel en veel haarspulletjes. En mooi verpakt! Bedankt.


Eske

Dit Lijkt me een erg handig boek, want ik wilde altijd al leren invlechten!


Mandy

Leuk boek! We zijn al met de zoveelste haarcreatie bezig en mijn dochter was enorm blij met alle leuke frutsels in het kadopakket. De feestdagen zijn nu al geslaagd, dank je !! groetjes Mandy Zaal-Terwee


Leonara

Mijn dochter was op de Tinadag en jullie hebben haar ingevlochten. De vlecht bleef 4 dagen in! Ook leuk dat ze de haar accessoires mocht houden. Bedankt en hopelijk tot volgend jaar!


Hanneke

Het is een aanrader om op deze website het XL-cadeaupakket te bestellen, als een cadeau voor jezelf en ook voor je dochter! Duidelijke beschrijvingen, goede foto's en tools erbij die ook in het boek gebruikt worden. Het kan niet meer misgaan en het is echt een pakket waar je enthousiast van wordt.


Carla

Heel duidelijk boek. Ik snap nu eindelijk wat ik altijd verkeerd doe. Net meteen uitgeprobeerd, foto's gevolgd en in een keer netjes. Nu nog wel even oefenen op de wat ingewikkeldere varianten. Mijn dochter was ook superblij met al die mooie haarspulletjes die in het pakket zitten.


Wendy Roomer - Wolters

Na lang wachten nu eindelijk het tweede boek!!! Ik heb hem gisteren besteld en vandaag al binnen, supersnel! Mijn dochtertje heeft er al weer een hoop leuke dingen in gezien, dus we kunnen weer aan de slag... En bedankt voor het haarelastiek dat erbij zat!


Maaike

Ik heb gisteren je workshop gevolgd en eigenlijk ben ik niet zo'n freubelaar, maar ik vond het echt harstikke leuk! We zijn na afloop meteen doorgegaan na de winkel om allemaal haarspulletjes te kopen. Nu nog veel oefenen en dan koop ik je tweede boek. Bedankt! Groetjes, Maaike


Christel Klarenbeek

Worden de workshops ook in andere plaatsen in Nederland gegeven? Heiloo is voor mij een beetje ver weg ik woon in maarssen (bij Utrecht) ik wil het vlechten graag leren . Ik heb jouw eerste boekje, maar ik ben er helaas niet handig in Groetjes, Christel


maren

echt mooi


emmari

boek binnen gekregen van gevorderden! super snelle levering! en gelijk begonnen!


Hilde

Mijn vriendin Femke heeft een dochtertje van 7 jaar. Zij wonen op het eiland Curaçao. Ik heb haar dit boek cadeau gegeven. Zij was super verrast en heel blij. Ze vond het een geweldig boek..


Henriette

Wanneer komt je 2e boek uit? groetjes Henriette


Marjan

Ik heb van mijn schoonmoeder je boek gekregen. Wat leuk, en wat een inspiratie. Ik kwam nooit verder dan een gewone "invlecht" en in een "gekke" bui deed ik er 2 bij mijn nu 4 jarige dochter. Inmiddels pakt zij het boek om te kiezen welke vlecht er in haar haren moet komen! groetjes van Marjan (en Mare)


Ida

een woord : fantastisch boek. de haren van mijn dochter zijn nu zo mooi ingevlochten en voor de tijd was het altijd maar een gewoon vlechtje. De reacties die je krijgt, zijn zo leuk. Als het 2e boek uitkomt , ga ik hem zeker gelijk bestellen.


Kim

Ik zag dat je ook een vervolgboek ging maken. Geweldig! Nog meer ideeen! Wanneer kan ik het kopen?


Martha

Mijn dochtertje was erg blij met het cadeaupakket! Alles werd met zorg en enthousiastme bekeken! Nu alleen nog al die vlechten uitproberen! Bedankt!


Sylvia

Ik ben ook erg enthousiast over het boek. Ik gebruik hem al geruime tijd. Mijn dochters (3: 7 jaar, 5 jaar en 3 jaar) kiezen wat leuks of we verzinnen samen een variant, kortom een heerlijk werkboek! En de meiden zien er mooi uit!


Emmari

Ik heb het boek gekregen in nov en moet zeggen dat ik het nu aardig onder de knie heb! over 2 weken mag ik mijn dochters vlechten voor een trouwerij! spannend Wanneer komt het vervolg boek uit? Emmari


Nancy

Ik heb afgelopen dinsdag (4-9) het geld overgemaakt. Hoe lang duurt het dan ongeveer voordat ik het boek heb? Zit er met smart op te wachten :)


Jolijn

Hoi! Wanneer komt je 2e boek uit, dat zou toch eind december zijn?


Mandy

Geweldig boek! Er gaat een wereld voor me open! Dochterlief en ik zijn er erg blij mee! Groetjes!


Suzette

Bedankt voor de snelle toezending, het was voor mijn schoonzus echt een verrassing, ze heeft erg veel zin om haar pas geboren dochter over een aantal jaren in te vlechten. Ze is al jaren gek op haar vlechten. Veel dank en succes met het vervolgboek. Vreindelijke groeten Suzette


wendy groen

Net het pakket opgehaald. Wat een leuk pakket. Mijn dochter zal er heel blij mee zijn. Bedankt. Gr wendy


Markelien Homminga

Net het boek voor gevorderden ontvangen. Ziet er weer supergoed uit. Gr Markelien


Ilja

Ik ga het boek voor mijn verjaardag krijgen!! Ik heb er veel zin in, onze dochter van 4 wil heel graag mooi ingevlochten haar en vraagt bijna elke ochtend: "Mama. waarom kan jij niet invlechten?" Nou, binnenkort dus wel! Leuk!